Extra nieuwsbrief voor december 2021

Zondag 12 december televisiemis

Op zondag 12 december is voor de laatste keer de KRO-NCRV bij ons te gast om rechtstreeks de eucharistieviering vanuit de Antoniuskathedraal op NPO2 uit te zenden. De Mis begint daardoor een half uur eerder dan gebruikelijk, namelijk om 10.00 uur.

We raden u aan op tijd te komen. Na 10.00 uur sluiten de deuren, zodat de uitzending niet gestoord wordt.

Twee dagmissen op Kerstmis

De nachtmis is dit jaar alleen via livestream te zien om 21.00 uur. Op Eerste Kerstdag zijn er twee vieringen: we vieren de dagmis om 9.00 en om 11.00 uur. Met een extra Mis kunnen veel mensen toch naar de kerk met Kerstmis.

Omdat er maximaal 75 mensen in de kathedraal kunnen op 1,5 m afstand, dient u zich voor deze twee vieringen van te voren aan te melden via info@parbc.nl. Laat dan weten met hoeveel personen u komt en naar welke viering u wilt komen.

Iedereen die zich al had aangemeld heeft inmiddels bericht gekregen dat zij om 11.00 uur welkom zijn.

Mondkapje in de kerk

Ook in de kerk wordt u verzocht een mondkapje te dragen. Net als in de winkel en de bus. Zo beschermt u uzelf en anderen en zorgen we er samen voor dat de kerk geen plek van besmetting wordt. Alleen wanneer u in de kerkbank zit, kan het mondkapje af. We danken u voor uw medewerking.

Eucharistievieringen

Derde zondag van de advent

Zaterdag 11 december: 16.00 uur, St. Catharinakerk

Zondag 12 december: 10.00 uur, H. Antoniuskathedraal