HEILIG SACRAMENT VAN HET LICHAAM EN BLOED VAN CHRISTUS

Zondag 24 juni

10.30 uur Antoniuskathedraal: Kathedrale Cantorij

Geloofsfeest voor kinderen

Op zaterdag 30 juni is er van 9.30 uur tot 15.00 uur in de Onze-Lieve-Vrouwekerk aan de Kade in Roosendaal een geloofsfeest voor kinderen. Dit jaar gaat het geloofsfeest over het evangelieverhaal van de verloren zoon. Rond dit thema is er theater en kun je workshops volgen met trommelen, bibliodrama, knutselen en dansen. Er zijn ook workshops speciaal voor ouders en begeleiders. De dag wordt afgesloten met een eucharistieviering waarin bisschop Liesen voorgaat.

Alle kinderen tussen de 7 en 12 jaar mogen komen. De kosten bedragen €5 per kind. Voor meer informatie en aanmelden kijk je op www.sintfranciscuscentrum.nl

Vind ons leuk op Facebook

Parochie Breda Centrum heeft ook een eigen Facebookpagina. U vindt er de speciale activiteiten die de parochie organiseert en beeldverslagen van bijzondere gebeurtenissen. Blijf ook via Facebook betrokken op wat er in de parochie speelt door de pagina een like te geven: https://www.facebook.com/Parochie-Breda-Centrum-453594361687501/

Maria-ommegang in Bergen op Zoom

Op zondag 24 juni trekt vanaf 15.00 uur weer de Maria-ommegang door de straten van Bergen op Zoom. Deze kleurrijke, devote dankstoet beeldt de geschiedenis van Maria theatraal uit. We bevelen de Ommegang van harte bij u aan! Kijk voor meer informatie op www.mariaommegang.nl

Antoniusnoveen: bedevaart naar Lepelstraat

In het kader van de Antoniusnoveen bezoeken we op dinsdag 5 juni vanuit onze parochie de noveenviering in Lepelstraat. Daar begint de mis om 19.00 uur in de Antoniuskerk, waar u op eigen gelegenheid naar toe reist. Onze pastoor De Koning zal de concelebrant zijn. Na de mis drinken we samen nog wat en praten met elkaar na. U kunt zich aanmelden via het formulier dat achterin de kerk ligt. Daarop kunt u ook aangeven of iemand met u mee kan rijden. Van harte aanbevolen!

Schoenendozen project Schoenmaatje ontvangen

De schoenendozen die we samen hebben gevuld voor kansarme kinderen in Sri Lanka zijn goed aangekomen. Nethmi, Ishan, Niklesha en Disha zeggen onze kinderen hartelijk dank!

Vrijwilligers in onze parochie

Na een inwerkperiode assisteert José de Kanter nu voortaan als koster bij vieringen om 12.00 uur op weekdagen. Zij versterkt zo het doordeweekse kostersteam. We waarderen haar gelovige inzet en wensen haar veel succes toe bij haar nieuwe vrijwilligerstaak.

We feliciteren André Kruijver met zijn aanstelling tot buitengewoon bedienaar van de heilige communie, die hem onlangs door bisschop Liesen is verleend. Met deze aanstelling mag André de communie rondbrengen bij de zieken en, als dat nodig is, het Allerheiligst Sacrament uitstellen. Vooral het pastoraal team is blij en dankbaar dat hij dit zo belangrijke werk wil doen.